Сирний суп з броколі (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U)
Ще минулої зими я натрапила на цікавий рецепт ситного супу з броколі. Не могла його оминути, зібрала усі необхідні інгредієнти і протестувала перепис. Що ж, готується швидко і просто, складники доступні на кожному ринку, а результат – смачний, теплий та ситний.
Отже нам знадобляться:
- 1/4 скл. вершкового масла
- 1/2 скл. дрібно-нарізаної цибулі
- 1 скл. тертої моркви
- 2 1/2-3 скл. маленьких суцвіть броколі
- 1 1/2 скл. бульйону
- 1 скл. молока
- 1 скл. вершків
- 1/4 скл. борошна
- 1 1/2 ч.л. солі
- 1/2 с.л. чорного меленего перцю
- 2 скл. тертого сиру Чедер
- пластівці сушеного перцю-чилі на смак
Попередньо відваріть бульйон. Для овочевого я використовую корінь селери, 1 цибулину, 1 морквину, 2-3 середні картоплини, букетик зелені, часник. Готую до години часу.
Дрібно наріжте цибулю, натріть моркву та розберіть броколі на дрібні суцвіття.
У великій каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте цибулю, моркву та броколі. Тушкуйте з 5 хв.
Повільно влийте до овочів бульйон, молоко та вершки. Додайте сіль, борошно та перець, постійно помішуючи страву.
Помішуйте і готуйте суп на середньому вогні, доки він не загусне (10-15 хв).
Коли суп загусне, додайте сир та мішайте, доки він не розтопиться.
Опісля – подавайте гарячу страву у мисочках або глибоких тарілках.
Як на мене, результат вийшов смачним, але для мене смак броколі був надто домінуючим 😄 Наступного разу хочу спробувати цей рецепт без капусти,а суто з сиром. Гадаю, має вийти класно
Кілька слів про індукційну варочну поверхню Pyramida IH 6410 U.
Я використовувала одну з улюблених зон для нагріву – нижню ліву.
Саме для цієї страви і помірної подачі тепла я встановила 7 ступінь нагрівання.
Все просто та практично. Поверхня нагрівається швидко і утримує стабільну температуру.
Єдине про що довелось потурбуватись – презентабельний вигляд для фуд-фото. Дзеркальна поверхня дуже чітко показує найменші краплини їжі на кадрах, а мені ж хочеться, щоб усе було ідеально
Смачного!
- ¼ скл. вершкового масла
- ½ скл. дрібно-нарізаної цибулі
- 1 скл. тертої моркви
- 2½-3 скл. маленьких суцвіть броколі
- 1½ скл. бульйону
- 1 скл. молока
- 1 скл. вершків
- ¼ скл. борошна
- 1½ ч.л. солі
- ½ с.л. чорного меленего перцю
- 2 скл. тертого сиру Чедер
- пластівці сушеного перцю-чилі на смак
- Попередньо відваріть бульйон. Для овочевого я використовую корінь селери, 1 цибулину, 1 морквину, 2-3 середні картоплини, букетик зелені, часник. Готую до години часу.
- Дрібно наріжте цибулю, натріть моркву та розберіть броколі на дрібні суцвіття.
- Сирний суп з броколі (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U)
- У великій каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте цибулю, моркву та броколі. Тушкуйте з 5 хв.
- Повільно влийте до овочів бульйон, молоко та вершки. Додайте сіль, борошно та перець, постійно помішуючи страву.
- Помішуйте і готуйте суп на середньому вогні, доки він не загусне (10-15 хв).
- Коли суп загусне, додайте сир та мішайте, доки він не розтопиться. Опісля - подавайте гарячу страву у мисочках або глибоких тарілках.
Схожі записи
Categories: Tasty Recipes