Ситний салат з нутом, кукурудзою та перцем
Багато моїх знайомих не знають що таке нут і з чим його їдять А це, між іншим, дуже поживний та потужний білковий продукт. Про те, що він особливо смачний, в залежності від приготування – я мовчу.
Зазвичай, у мене нут довго відлежується у кладовій, адже готується він дещо довше за сочевицю. Але, коли я до нього добираюсь… у мене на кухні з’являються щонайменше дві-три страви з цього інгредієнта. Ну а сьогодні готуватимемо салат.
Нам знадобляться:
- 1 склянка відвареного нуту (+- 0,5 склянки сухого, який доведеться відварити)
- 1 склянка консервованої кукурудзи
- 1 середній червоний солодкий болгарський перець
- 1/3 склянки адигейського сиру
- 1/4 склянки сметани або йогурту
- зелень за бажанням
- сіль, асафетида, перець, куркума (на смак)
Промийте нут, залийте його водою на кілька годин та відваріть до готовності
Змішайте сметану або йогурт зі спеціями (позаяк сметани у мене було мало, я змішала її з йогуртом :))
Промийте червоний перець, почистіть його від насіння та поріжте на квадратики
Поріжте на невеликі кубики адигейський сир
Змішайте у мисці усі інгредієнти та подавайте на стіл
Смачного!
- 1 склянка відвареного нуту (+- 0,5 склянки сухого, який доведеться відварити)
- 1 склянка консервованої кукурудзи
- 1 середній червоний солодкий болгарський перець
- ⅓ склянки адигейського сиру
- ¼ склянки сметани або йогурту
- зелень за бажанням
- сіль, асафетида, перець, куркума (на смак)
- Промийте нут, залийте його водою на кілька годин та відваріть до готовності
- Змішайте сметану або йогурт зі спеціями
- Промийте червоний перець, почистіть його від насіння та поріжте на квадратики
- Поріжте на невеликі кубики адигейський сир
- Змішайте у мисці усі інгредієнти та подавайте на стіл
Схожі записи
Categories: Tasty Recipes