Паста з креветками (готую на варильній поверхні Pyramida PFE 643 BLACK LUXE)
Prep time: 5 хвилин
Cook time: 15 хвилин
Total time: 20 хвилин
Інгредієнти
  • 250 г пасти фарфале
  • 1 упаковка очищених креветок
  • 200 мл вершків
  • 1-2 зубчики часнику
  • оливкова олія, вершкове масло
  • петрушка, стебло селери
  • сир пармезан
Інструкції
  1. Очистіть часник, наріжте дрібно. В пательні розтопіть вершкове масло та обсмажте часник до золотистого кольору. Опісля -витягніть часник.
  2. Промийте креветки та покладіть у пательню з нашим маслом. Обсмажте на середньому вогні з 2-3 хвилини.
  3. Помийте петрушку та селеру. Поріжте селеру на кружальця, додайте до креветок.
  4. Додайте до страви вершки, посоліть, поперчіть, тушкуйте ще з кілька хвилин, доки соус не почне гуснути.
  5. Додайте до соусу пасту та петрушку, натріть пармезан, перемішайте і потримайте ще з хвилину на вогні.
  6. Викладіть страву на тарілку, прикрасьте кількома гілочками свіжої петрушки. Страва гарно смакуватиме з білим вином :) Смачного!
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/pasta-z-krevetkamy-gotuyu-na-varylnij-poverhni-pyramida-pfe-643-black-luxe/