Супер-корисне вівсяне печиво з гарбузом. Без цукру та глютену
Prep time: 10 хвилин
Cook time: 15 хвилин
Total time: 25 хвилин
Інгредієнти
  • ¼ скл. кокосової олії
  • ¼ скл. рідкого меду
  • 2 скл. пластівців на Ваш смак (житні або вівсяні)
  • ⅔ скл. сушеної журавлини
  • ⅔ скл. насіння гарбуза
  • ¼ скл. клітковини льону
  • ½ скл. гарбузового пюре
  • дрібка солі
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. pumpkin pie spice (рецепт тут )
Інструкції
  1. Перш за все, підготуйте гарбузове пюре та прирпаву pumpkin pie spice. Відваріть 250 г очищеного гарбуза і зробіть з ньго пюре, дайте йому охолонути.
  2. Pumpkin pie spice - це змішані 2 ч.л. кориці, 2 ч.л. мускатного горіху, 2 ч.л. меленого імбиру, 1,5 ч.л. меленого духмяного перцю. Такої суміші вистачить на багато рецептів.
  3. Якщо Ваша кокосова олія застигла, розігрійте її в окремій каструльці, щоб вона набула рідкого стану. Змішайте з медом.
  4. У великій мисці змішайте пластівці, журавлину, клітковину льону, гарбузове насіння, сіль, pumpkin pie spice. Додайте гарбузове пюре, яйця, кокосову олію та мед. Добре перемішайте до однорідної маси.
  5. Застеліть дечку пергаментом та викладіть на неї сформоване печиво (я це роблю за допомогою ложки для морозива).
  6. Випікайте печиво у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хв., доки воно не почне підрум'янюватись. Опісля - витягніть з духовки печиво та дайте йому охолонути.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/super-korysne-vivsyane-pechyvo-z-garbuzom-bez-tsukru-ta-glyutenu/