Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)
Prep time: 5 хвилин
Cook time: 15 хвилин
Total time: 20 хвилин
Інгредієнти
  • 2 плитки чорного шоколаду
  • пачка вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 6 ст.л. какао
  • 4 ст.л. (з гіркою) борошна
  • маленький пакетик розпушувача для тіста
  • дрібка солі
  • жменя цукрованого імбиру
  • 4 яйця
  • жменя горіхів
  • жменя вишень або журавлини
  • мандарин або апельсин
Інструкції
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів
  2. Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси.
  3. Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте.
  4. Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка покропити його оливковою олією.
  5. Рівномірно викладіть на пергамент шоколадну масу.
  6. Посипте тісто горіхами та вишнею (або журавлиною). Злегка втисніть горіхи в тісто.
  7. Натріть на терці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг.
  8. Випікайте брауні протягом 15-20 хв. Я особисто завжди орієнтуюсь за появою "тріщинок" на верху пирога.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/shokoladno-imbyrnyj-brauni-z-gorihamy-za-retseptom-dzhejmi-olivera/