Запечений брі під соусом з журавлини |
Prep time: 3 години
Cook time: 15 хвилин
Total time: 3 години 15 хвилин
- 350 г свіжої журавлини
- 1 скл. цукру
- 0,5 скл. яблучного оцту
- 2 апельсини
- 1 ч.л. меленого імбиру
- 6 шт. гвоздики
- 1 ч.л. кориці
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- 1 упаковка сиру брі
- Промийте журавлину та помістіть її у каструльку.
- Вичавіть сік з апельсинів та додайте його до журавлини.
- Додайте у каструлю усі інгредієнти, окрім крохмалю та брі :) Перемішайте та накрийте кришкою.
- Варіть на слабкому вогні протягом 3-4 годин, час від часу помішуючи соус. Він не має кипіти.
- За пів години до закінчення приготування, додайте до соусу крохмаль та перемішайте. Це надасть страві більш густу консистенцію.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Візьміть невеличку дечку або жаростійкий посуд. Якщо берете дечку - застеліть її пергаментом та злегка змастіть оливковою олією. Викладіть у посуд брі.
- Запікайте сир протягом 15 хв. Опісля - викладіть на тарілку та полийте соусом із журавлини.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/zapechenyj-bri-pid-sousom-z-zhuravlyny/
3.5.3226