Запечений брі під соусом з журавлини
Prep time: 3 години
Cook time: 15 хвилин
Total time: 3 години 15 хвилин
Інгредієнти
  • 350 г свіжої журавлини
  • 1 скл. цукру
  • 0,5 скл. яблучного оцту
  • 2 апельсини
  • 1 ч.л. меленого імбиру
  • 6 шт. гвоздики
  • 1 ч.л. кориці
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 упаковка сиру брі
Інструкції
  1. Промийте журавлину та помістіть її у каструльку.
  2. Вичавіть сік з апельсинів та додайте його до журавлини.
  3. Додайте у каструлю усі інгредієнти, окрім крохмалю та брі :) Перемішайте та накрийте кришкою.
  4. Варіть на слабкому вогні протягом 3-4 годин, час від часу помішуючи соус. Він не має кипіти.
  5. За пів години до закінчення приготування, додайте до соусу крохмаль та перемішайте. Це надасть страві більш густу консистенцію.
  6. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  7. Візьміть невеличку дечку або жаростійкий посуд. Якщо берете дечку - застеліть її пергаментом та злегка змастіть оливковою олією. Викладіть у посуд брі.
  8. Запікайте сир протягом 15 хв. Опісля - викладіть на тарілку та полийте соусом із журавлини.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/zapechenyj-bri-pid-sousom-z-zhuravlyny/