Зимове ароматне печиво
Prep time: 10 хвилин
Cook time: 15 хвилин
Total time: 25 хвилин
Інгредієнти
  • 200 г розм'якшеного вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 2 ст.л. молока
  • 2 яйця або 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю розведеного у 4 ст.л. кип'яченої води
  • 2 скл. борошна
  • 1,5 скл. вівсяних пластівців
  • 3 скл. мелених волоських горіхів
  • мелений імбир, мелений мускатний горіх, кориця, чорний перець, перемелені 3 бутончики гвоздики
Інструкції
  1. Просійте борошно, додайте до нього спеції. Я додала ¾ ч.л. імбиру, багато кориці (бо ж дуже її люблю), щипотку перцю, шипотку мускатного горіху та подрібнені у ступці 3 бутончики гвоздики.
  2. Збийте міксером до однорідної маси масло з цукром. Додайте молоко та яйця або крохмаль, перемішайте.
  3. Змішайте борошно з цією масою. Додайте вівсяні пластівці та горіхи. Перемішайте і поставте тісто у холодильник на 10 хв.
  4. За цей час розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть пергаментом дечку. Дістаньте тісто та викладіть печиво за допомогою столової ложки, лишаючи між порціями трохи місця. 1 печиво = 1 столова ложка, але Ви можете робити їх і більшими.
  5. Випікати печиво близько 15 хвилин.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/zymove-aromatne-pechyvo/