Prep time: 10 хвилин
Cook time: 15 хвилин
Total time: 25 хвилин
- 200 г розм'якшеного вершкового масла
- 100 г цукру
- 2 ст.л. молока
- 2 яйця або 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю розведеного у 4 ст.л. кип'яченої води
- 2 скл. борошна
- 1,5 скл. вівсяних пластівців
- 3 скл. мелених волоських горіхів
- мелений імбир, мелений мускатний горіх, кориця, чорний перець, перемелені 3 бутончики гвоздики
- Просійте борошно, додайте до нього спеції. Я додала ¾ ч.л. імбиру, багато кориці (бо ж дуже її люблю), щипотку перцю, шипотку мускатного горіху та подрібнені у ступці 3 бутончики гвоздики.
- Збийте міксером до однорідної маси масло з цукром. Додайте молоко та яйця або крохмаль, перемішайте.
- Змішайте борошно з цією масою. Додайте вівсяні пластівці та горіхи. Перемішайте і поставте тісто у холодильник на 10 хв.
- За цей час розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть пергаментом дечку. Дістаньте тісто та викладіть печиво за допомогою столової ложки, лишаючи між порціями трохи місця. 1 печиво = 1 столова ложка, але Ви можете робити їх і більшими.
- Випікати печиво близько 15 хвилин.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/zymove-aromatne-pechyvo/
3.5.3208