Prep time: 60 хвилин
Cook time: 5 хвилин
Total time: 1 година 5 хвилин
- 300 г нуту
- 50-100 г кунжуту
- 0,5 ч.л. кумину
- 3 зубчики часника
- 5-7 ст.л. лимонного соку
- сіль
- оливкова олія
- кип'ячена вода
- Добре промити та відварити до готовності нут. Злити з нього воду.
- Підсмажити впродовж 2 хв. на пательні зернята кумину, доки вони не стануть ароматними. Перекласти їх у блендер
- Підсмажити до золотистого кольору кунжут, перекласти у блендер до кумину, подрібнити до однорідної маси
- Додати нут, часник, лимонний сік, сіль, олію, 10 ст.л. кип'яченої води та подрібнити до однорідної маси.
- Воду додавайте на око та на Ваш смак. Маса не має бути рідкою, вона має нагадувати густий соус. Одним словом, в результаті Ви маєте отримати "нутове пюре"
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/humus/
3.4.3177