Хумус
Prep time: 60 хвилин
Cook time: 5 хвилин
Total time: 1 година 5 хвилин
Інгредієнти
  • 300 г нуту
  • 50-100 г кунжуту
  • 0,5 ч.л. кумину
  • 3 зубчики часника
  • 5-7 ст.л. лимонного соку
  • сіль
  • оливкова олія
  • кип'ячена вода
Інструкції
  1. Добре промити та відварити до готовності нут. Злити з нього воду.
  2. Підсмажити впродовж 2 хв. на пательні зернята кумину, доки вони не стануть ароматними. Перекласти їх у блендер
  3. Підсмажити до золотистого кольору кунжут, перекласти у блендер до кумину, подрібнити до однорідної маси
  4. Додати нут, часник, лимонний сік, сіль, олію, 10 ст.л. кип'яченої води та подрібнити до однорідної маси.
  5. Воду додавайте на око та на Ваш смак. Маса не має бути рідкою, вона має нагадувати густий соус. Одним словом, в результаті Ви маєте отримати "нутове пюре"
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/humus/