img_0950

Сироїдні імбирні пряники

Що робити, коли за вікном період Новорічно-Різдвяних свят, на мучне страшно дивитись, а солодкого таки ну дуже хочеться? Пропоную додати до меню чудові сироїдні імбирні пряники! Ці солодощі мають гарну святкову нотку, м’яку консистенцію і складаються виключно з корисних інгредієнтів.

img_0932

Тож нам знадобляться:

img_0924

Покладіть усі інгредієнти, крім фініків у чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.

Фініки запарте на 2 хв окропом, після чого дістаньте з них кісточки.

Додайте фініки до горіхово-вівсяної маси у блендері та подрібніть до однорідності. У Вас вийде таке собі туге тісто.

img_0927

Далі – усе на Ваш смак. Ви можете зробити кульки і посипати їх цукровою пудрою чи кокосовою стружкою, а можете розрівняти тісто і за допомогою формочок для печива вирізати різноманітні фігурки.

Готове печиво покласти в холодильник на 20 хв.

Смачного!

img_0950

Сироїдні імбирні пряники
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Інгредієнти
  • 1,5 скл. фініків
  • 1 скл. вівсяних пластивців
  • ¼ скл. мигдалю
  • 1 ч.л. кориці
  • 1 ч.л. меленого імбиру
  • ¼ ч.л. мулуного мускатного горіху
  • 2 гвоздики
  • кілька крапель ванілі
Інструкції
  1. Покладіть усі інгредієнти, крім фініків у чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.
  2. Фініки запарте на 2 хв окропом, після чого дістаньте з них кісточки.
  3. Додайте фініки до горіхово-вівсяної маси у блендері та подрібніть до однорідності. У Вас вийде таке собі в'язке тісто.
  4. Далі - усе на Ваш смак. Ви можете зробити кульки і посипати їх цукровою пудрою чи кокосовою стружкою, а можете розрівняти тісто і за допомогою формочок для печива вирізати різноманітні фігурки.
  5. Готове печиво покласти в холодильник на 20 хв.
  6. Смачного!

 

Categories: Tasty Recipes