Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Знаєте, я не фанат Джеймі, але часом мені щастить зовсім випадково знайти у нього дуже прості і швидкі рецепти, які не вимагатимуть від Вас практично нічого. Цей брауні взагалі став справжнім відкриттям – Вам потрібні лише інгредієнти, блендер, духова шафа і пів години часу.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Цей брауні виходить таким, як я завжди його собі уявляла: рівномірно-пропеченим зовні та дещо рідким всередині. Саме те, що треба!

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Нам знадобляться:

  • 2 плитки чорного шоколаду
  • пачка вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 6 ст.л. какао
  • 4 ст.л. (з гіркою) борошна
  • маленький пакетик розпушувача для тіста
  • дрібка солі
  • жменя цукрованого імбиру
  • 4 яйця
  • жменя горіхів
  • жменя вишень або журавлини
  • мандарин або апельсин

Розігрійте духовку до 180 градусів

Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка покропити його оливковою олією.

Рівномірно викладіть на пергамент шоколадну масу.

Посипте тісто горіхами та вишнею (або журавлиною). Злегка втисніть горіхи в тісто.

Натріть на терці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Випікайте брауні протягом 15-20 хв. Я особисто завжди орієнтуюсь за появою “тріщинок” на верху пирога.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Смачного!

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Інгредієнти
  • 2 плитки чорного шоколаду
  • пачка вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 6 ст.л. какао
  • 4 ст.л. (з гіркою) борошна
  • маленький пакетик розпушувача для тіста
  • дрібка солі
  • жменя цукрованого імбиру
  • 4 яйця
  • жменя горіхів
  • жменя вишень або журавлини
  • мандарин або апельсин
Інструкції
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів
  2. Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси.
  3. Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте.
  4. Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка покропити його оливковою олією.
  5. Рівномірно викладіть на пергамент шоколадну масу.
  6. Посипте тісто горіхами та вишнею (або журавлиною). Злегка втисніть горіхи в тісто.
  7. Натріть на терці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг.
  8. Випікайте брауні протягом 15-20 хв. Я особисто завжди орієнтуюсь за появою "тріщинок" на верху пирога.

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами (за рецептом Джеймі Олівера)

Categories: Tasty Recipes