Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Приємно спостерігати в соцмережах за тим, що дівчата знаходять час на кулінарію. От гортаєш той же інстаграм, і обливаєшся слюнями :) Насправді, мені здається, що більше моїх знайомих почали готувати. І що класно, я навіть почала пробувати відтворювати їхні рецепти.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

От наприклад, актриса театру Лесі – Галя-Марія Павлик, не так давно опублікувала практично цілу серію домашніх пляцків. І я спробувала приготувати один з них. Вийшло смачно і якось так дуже-дуже по-домашньому.

Нам знадобляться:

  • 4 яйця
  • 400 г + 2 ст.л. борошна
  • 200 г вершкового масла
  • пакетик розпушувача
  • 100 г + 12 ч.л. цукру
  • 120 г  сметани
  • пакетик ванільного цукру

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Змішайте 400 г борошна, розпушувач, 100 г цукру, 2 яйця та масло, порізане на кубики. У Вас утвориться еластичне тісто, яке потрібно помістити на 30 хв. у холодильник.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Рівномірно розподіліть тісто у формі.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Викладіть начинку. Галя зробила 2 пляцки: з мандаринами та малиною. Гадаю чудово смакуватимуть ще й вишні або банани.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Зробіть заливку: добре змішайте сметану, ванільний цукор, 12 ч.л. цукру, 2 яйця і 2 ст.л. борошна. Полийте сумішшю тісто з начинкою.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Випікати при 180 градусах протягом 30 хв. Галя написала, що пляцок має пектись 45 хв., проте в моїй духовці він за 30 хв. встиг навіть злегка підгоріти :)

Смачного!

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Тип рецепту: випічка
Інгредієнти
  • 4 яйця
  • 400 г + 2 ст.л. борошна
  • 200 г вершкового масла
  • пакетик розпушувача
  • 100 г + 12 ч.л. цукру
  • 120 г сметани
  • пакетик ванільного цукру
Інструкції
  1. Змішайте 400 г борошна, розпушувач, 100 г цукру, 2 яйця та масло, порізане на кубики. У Вас утвориться еластичне тісто, яке потрібно помістити на 30 хв. у холодильник.
  2. Рівномірно розподіліть тісто у формі та викладіть начинку. Галя зробила 2 пляцки: з мандаринами та малиною. Гадаю чудово смакуватимуть ще й вишні або банани.
  3. Зробіть заливку: добре змішайте сметану, ванільний цукор, 12 ч.л. цукру, 2 яйця і 2 ст.л. борошна. Полийте сумішшю тісто з начинкою.
  4. Випікати при 180 градусах протягом 30 хв.

Пиріг з мандаринами (за рецептом Галі-Маріїї Павлик)

Categories: Tasty Recipes