Паштет із сочевиці
Якщо Ви відмовляєтесь від м’яса, Вам необхідно шукати альтернативи для отримання білку. А ще буває, ламаєш голову, що взяти з собою в похід. Або яку зробити начинку для налисників. Або просто не знаєш що б такого смачненького приготувати. Тут і став мені в нагоді цей простенький рецепт паштету із сочевиці. Швидко, дуже смачно, і що кумедно – не всі розуміють, що це не м’ясо
Робиться цей паштет дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів. Для його приготування нам знадобляться:
- 1 цибулина
- 1 морква
- 200 гр сочевиці
- сіль, мелений імбир, хмелі-сунелі
Добре промийте сочевицю та відваріть до готовності.
Почистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте, моркву натріть на дрібній терці. Підсмажте овочі в невеликій кількості олії, додайте меленого імбиру (я додаю 1/4 ч.л.).
Покладіть в блендер сочевицю, моркву з цибулею, додайте сіль та хмелі-сунелі на смак. Подрібніть суміш.
Мені найбільше смакує цей паштет відразу після приготування. Його можна їсти з салатами або гарніром, можна начиняти налисники, мазати хліб або крекери і брати з собою в походи. Смачного!
- 1 цибулина
- 1 морква
- 200 гр сочевиці
- сіль, мелений імбир, хмелі-сунелі
- Добре промийте сочевицю та відваріть до готовності.
- Почистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте, моркву натріть на дрібній терці. Підсмажте овочі в невеликій кількості олії, додайте меленого імбиру (я додаю ¼ ч.л.).
- Покладіть в блендер сочевицю, моркву з цибулею, додайте сіль та хмелі-сунелі на смак. Подрібніть суміш. Смачного!
Схожі записи
Categories: Tasty Recipes