вегетаріанські рецепти: паштет із сочевиці

Паштет із сочевиці

Якщо Ви відмовляєтесь від м’яса, Вам необхідно шукати альтернативи для отримання білку. А ще буває, ламаєш голову, що взяти з собою в похід. Або яку зробити начинку для налисників. Або просто не знаєш що б такого смачненького приготувати. Тут і став мені в нагоді цей простенький рецепт паштету із сочевиці. Швидко, дуже смачно, і що кумедно – не всі розуміють, що це не м’ясо :)

Робиться цей паштет дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів. Для його приготування нам знадобляться:

  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 200 гр сочевиці
  • сіль, мелений імбир, хмелі-сунелі

вегетаріанські рецепти: паштет із сочевиці

Добре промийте сочевицю та відваріть до готовності.

Почистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте, моркву натріть на дрібній терці. Підсмажте овочі в невеликій кількості олії, додайте меленого імбиру (я додаю 1/4 ч.л.).

Покладіть в блендер сочевицю, моркву з цибулею, додайте сіль та хмелі-сунелі на смак. Подрібніть суміш.

вегетаріанські рецепти: паштет із сочевиці

Мені найбільше смакує цей паштет відразу після приготування. Його можна їсти з салатами або гарніром, можна начиняти налисники, мазати хліб або крекери і брати з собою в походи. Смачного!

вегетаріанські рецепти: паштет із сочевиці

Паштет із сочевиці
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Інгредієнти
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 200 гр сочевиці
  • сіль, мелений імбир, хмелі-сунелі
Інструкції
  1. Добре промийте сочевицю та відваріть до готовності.
  2. Почистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте, моркву натріть на дрібній терці. Підсмажте овочі в невеликій кількості олії, додайте меленого імбиру (я додаю ¼ ч.л.).
  3. Покладіть в блендер сочевицю, моркву з цибулею, додайте сіль та хмелі-сунелі на смак. Подрібніть суміш. Смачного!

 

Categories: Tasty Recipes