Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Осінній смузі з гарбузом і печеними яблуками

Непомітно і так швидко прийшла осінь. Особисто я люблю її за поодинокі золотисто-сонячні дні, горіхи  і,звісно, гарбузи :) Позаяк, восени досить просто захворіти, хочеться якось збагатити свій організм корисними вітамінами.

Вже встигнувши перехворіти, до мене прийшла ідея зробити такий собі “тиждень зі смузі” і протягом 7 днів готувати на сніданок смачні і корисні сезонні напої. Почну зі смузі з гарбузом та печеними яблуками.

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

З розрахунку на 2 осіб нам знадобляться:

  • 0,5 склянки гарбузового пюре (125-150 г гарбуза)
  • 1/4 склянки вівсяних пластівців
  • 4 середніх яблука
  • щипотка кориці
  • 1,5 склянки молока
  • лід за бажанням

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Очистіть яблука та запечіть їх у духовці при 180 градусах. Яблука потрібно очистити від шкірки і кісточок. Я вирішила забрати шкірку після приготування, але зручніше це зробити до запікання, щоб потім менше мучатись :)

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Очистіть гарбуз. Його можна запекти разом з яблуками або окремо відварити (вариться дуже швидко). Розімніть його та яблука у пюре.

Завантажте усі інгредієнти у блендер і подрібніть до однорідної маси. Я не сильно непокоїлась про попереднє пюрування яблук і гарбуза. В будь-якому разі усе перетвориться в одне у блендері.

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Розлийте смузі у склянки і подавайте на стіл. Смачного!

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

П.С. як на мене, дуже класною перевагою цього рецепту є те, що смузі виходить солодким без додавання цукру. А ще він дуже дуже поживний та ситний. Я не змогла допити усю склянку :)

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Осінній смузі з гарбузом і печеними яблуками
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Інгредієнти
  • 0,5 склянки гарбузового пюре (125-150 г гарбуза)
  • ¼ склянки вівсяних пластівців
  • 4 середніх яблука
  • щипотка кориці
  • 1,5 склянки молока
  • лід за бажанням
Інструкції
  1. Очистіть яблука та запечіть їх у духовці при 180 градусах
  2. Очистіть гарбуз. Його можна запекти разом з яблуками або окремо відварити (вариться дуже швидко). Розімніть його та яблука у пюре.
  3. Завантажте усі інгредієнти у блендер та перетріть до однорідної маси
  4. Розлийте смузі у склянки і подавайте на стіл

 

Рецепт осіннього смузі з гарбузом і печеними яблуками

Categories: Tasty Recipes