Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки

Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки

Деякі знайомі скаржаться, що у моєму блозі мало рецептів, які не потребують випічки. Так, я дійсно люблю використовувати духовку, але, тим не менш, блендер також залишається у фаворитах :) А ще я продовжую випробовувати рецепти корисних солодощів, які готуються з простих інгредієнтів з мінімальними витратами часу. Сьогодні пропоную спробувати корисні сироїдні морквяні цукерки.
Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки

Нам знадобляться:

  • 1 скл. вівсяних або житніх пластівців
  • 3/4 скл. моркви
  • 0.5 скл родзинок
  • 7 фініків
  • 1/4 скл. води
  • 1 ч.л. екстракту ванілі
  • 1 ч.л. кориці
  • 0, 5 ч.л. мускатного горіху
  • 1/4 ч.л. меленого імбиру

Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки

Залийте родзинки окропом на 2 хв, після чого злийте з них воду.

Подрібніть у блендері моркву або натріть її на дрібній терці.

Очистіть фініки від кісточок.

Подрібніть у блендері пластівці до стану борошна.

Змішайте усі інгредієнти у чаші блендера та подрібніть до однорідної маси.

Сформуйте з маси кульки та обкатайте у кокосовій стружці або у кунжуті.

Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки

Залиште морквяні кульки у холодильнику на 2 години або помістіть у морозильну камеру на 30 хв., після чого смакуйте готові корисні солодощі.

Смачного!

Корисні солодощі: сироїдні морквяні кульки
 
Час підготовки
Час готування
Загальний час
 
Інгредієнти
  • 1 скл. вівсяних або житніх пластівців
  • ¾ скл. моркви
  • 0.5 скл родзинок
  • 7 фініків
  • ¼ скл. води
  • 1 ч.л. екстракту ванілі
  • 1 ч.л. кориці
  • 0, 5 ч.л. мускатного горіху
  • ¼ ч.л. меленого імбиру
Інструкції
  1. Залийте родзинки окропом на 2 хв, після чого злийте з них воду.
  2. Подрібніть у блендері моркву або натріть її на дрібній терці.
  3. Очистіть фініки від кісточок.
  4. Подрібніть у блендері пластівці до стану борошна.
  5. Змішайте усі інгредієнти у чаші блендера та подрібніть до однорідної маси.
  6. Сформуйте з маси кульки та обкатайте у кокосовій стружці або у кунжуті.
  7. Залиште морквяні кульки у холодильнику на 2 години або помістіть у морозильну камеру на 30 хв., після чого смакуйте готові корисні солодощі.

 

Categories: Tasty Recipes, Без категорії