Італійська кухня: Пепероната |
Cuisine: італійська
Prep time: 25 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 35 хвилин
- 1 кг м'ясистого червоного болгарського перцю
- оливки на смак
- каперси на смак
- 4 зубчики часника
- 1 ст.л. томатної пасти
- базилік, орегано, сіль
- оливкова олія
- Помийте та почистіть перець. Запечіть його у духовці, щоб шкірка підрум'янилась. Я запікаю при 180 градусах приблизно 20 хвилин. Опісля - прикрийте перець фольгою та дайте йому охолонути. Очистіть його від шкірки.
- Поріжте на шматочки зубчик часника та протушкуйте його на оливковій олії, аби він віддав свій запах. Заберіть з пательні часник.
- Перець поріжте соломкою, покладіть на пательню та обсмажте до рум'яних бочків.
- Додайте оливки (якщо вони з кісточкою, то понадрізайте їх), промиті каперси та томатну пасту.
- Додайте базилік, орегано, сіль, перемішайте суміш і тушкуйте на маленькому вогні.
- Додайте 3-4 порізаних зубчики часника і тушкуйте до готовності.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/italijska-kuhnya-peperonata/
3.3.3077