Італійська кухня: Пепероната
Cuisine: італійська
Prep time: 25 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 35 хвилин
Інгредієнти
  • 1 кг м'ясистого червоного болгарського перцю
  • оливки на смак
  • каперси на смак
  • 4 зубчики часника
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • базилік, орегано, сіль
  • оливкова олія
Інструкції
  1. Помийте та почистіть перець. Запечіть його у духовці, щоб шкірка підрум'янилась. Я запікаю при 180 градусах приблизно 20 хвилин. Опісля - прикрийте перець фольгою та дайте йому охолонути. Очистіть його від шкірки.
  2. Поріжте на шматочки зубчик часника та протушкуйте його на оливковій олії, аби він віддав свій запах. Заберіть з пательні часник.
  3. Перець поріжте соломкою, покладіть на пательню та обсмажте до рум'яних бочків.
  4. Додайте оливки (якщо вони з кісточкою, то понадрізайте їх), промиті каперси та томатну пасту.
  5. Додайте базилік, орегано, сіль, перемішайте суміш і тушкуйте на маленькому вогні.
  6. Додайте 3-4 порізаних зубчики часника і тушкуйте до готовності.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/italijska-kuhnya-peperonata/