Prep time: 10 хвилин
Cook time: 20 хвилин
Total time: 30 хвилин
- 100 г шпинату
- 100 мл олії
- 2 яйця
- 350 мл молока
- 200 г борошна
- щипотка солі
- Помити шпинат, відрізати ніжки у листя. Подрібнити листя у блендері до однорідної маси, додавши олію
- Замісити тісто: збити яйця, додати сіль, молоко та борошно. Додати пюре шпинату. Тісто має бути трішки в`язким, нагадуючи за консистенцією пляшковий кефір.
- Розігріти пательню, змастити маслом (рекомендую силіконовий пензлик)
- Відміряти черпачком потрібну кількість тіста, та нахиляючи пательню круговими обертами, вилити його на середину, щоб налисник рівномірно розтікся та вкрив дно.
- Налисники смажити до 2-3 хв. з кожної сторони на помірному вогні
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/nalysnyky-zi-shpynatom/
3.5.3208