Налисники зі шпинатом
Prep time: 10 хвилин
Cook time: 20 хвилин
Total time: 30 хвилин
Інгредієнти
  • 100 г шпинату
  • 100 мл олії
  • 2 яйця
  • 350 мл молока
  • 200 г борошна
  • щипотка солі
Інструкції
  1. Помити шпинат, відрізати ніжки у листя. Подрібнити листя у блендері до однорідної маси, додавши олію
  2. Замісити тісто: збити яйця, додати сіль, молоко та борошно. Додати пюре шпинату. Тісто має бути трішки в`язким, нагадуючи за консистенцією пляшковий кефір.
  3. Розігріти пательню, змастити маслом (рекомендую силіконовий пензлик)
  4. Відміряти черпачком потрібну кількість тіста, та нахиляючи пательню круговими обертами, вилити його на середину, щоб налисник рівномірно розтікся та вкрив дно.
  5. Налисники смажити до 2-3 хв. з кожної сторони на помірному вогні
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/nalysnyky-zi-shpynatom/