Ідеальні панкейки (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U)
Prep time: 10 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 20 хвилин
Інгредієнти
  • 1 яйце
  • 25 г цукру
  • кілька крапель ванільного екстракту
  • 150 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувачу для тіста
  • 50 г вершкового масла
  • 150 мл молока
Інструкції
  1. Збийте яйце з цукром та ваніллю.
  2. Дещо загрійте молоко з вершковим маслом, аби останнє розтануло. Дайте їм трішки охолонути. Повільно вливаючи молоко з маслом у цукрово-яєчну масу, збивайте цю суміш.
  3. Поволі додайте у суміш борошно та розпушувач. Гарно усе змішайте до однорідної маси. Маса має вийти досить густою.
  4. Добре нагрійте пательню та зменшіть вогонь.
  5. Наберіть у черпачок тіста та повільно вилийте на середину пательні. Коли Ваш панкейк почне вкриватись отакими дірочками, обережно перегорніть його на іншу сторону та смажте іще з пів хвилини-хвилину :)
  6. Повторіть усі дії з кожним панкейком. Готову страву викладіть на тарілку
  7. Гарячі панкейки можна подавати з маленькими кубиками вершкового масла.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/idealni-pankejky-gotuyu-na-induktsijnij-varochnij-poverhni-pyramida-ih-6410-u/