Ідеальні панкейки (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U) |
Prep time: 10 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 20 хвилин
- 1 яйце
- 25 г цукру
- кілька крапель ванільного екстракту
- 150 г борошна
- 1 ч.л. розпушувачу для тіста
- 50 г вершкового масла
- 150 мл молока
- Збийте яйце з цукром та ваніллю.
- Дещо загрійте молоко з вершковим маслом, аби останнє розтануло. Дайте їм трішки охолонути. Повільно вливаючи молоко з маслом у цукрово-яєчну масу, збивайте цю суміш.
- Поволі додайте у суміш борошно та розпушувач. Гарно усе змішайте до однорідної маси. Маса має вийти досить густою.
- Добре нагрійте пательню та зменшіть вогонь.
- Наберіть у черпачок тіста та повільно вилийте на середину пательні. Коли Ваш панкейк почне вкриватись отакими дірочками, обережно перегорніть його на іншу сторону та смажте іще з пів хвилини-хвилину :)
- Повторіть усі дії з кожним панкейком. Готову страву викладіть на тарілку
- Гарячі панкейки можна подавати з маленькими кубиками вершкового масла.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/idealni-pankejky-gotuyu-na-induktsijnij-varochnij-poverhni-pyramida-ih-6410-u/
3.5.3226