Локшина по-азіатськи (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U) |
Prep time: 5 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 15 хвилин
- 300 г пекінської капусти
- 1 морква
- 1 кабачок
- 1 солодкий червоний перець
- 200 г рисової або яєчної локшини
- кунжут
- ⅓ скл. соєвого соусу
- 1 ст.л. оливкової олії
- Помийте та підготуйте усі овочі: очистіть моркву та кабачок, з перцю видаліть серцевину. Моркву натріть на великій терці, кабачок та перець наріжте кубиками, пекінську капусту - полосками.
- Приготуйте локшину відповідно до рецепту на упаковці . Переважно рисова або яєчна локшина відварюється до 5 хв, опісля з неї необхідно злити воду.
- Розігрійте на максимальному нагріві олію в пательні. Додайте овочі та готуйте їх протягом 3-5хв., перемішуючи швидкими рухами.
- Додайте до овочів кунжут (кількість - на Ваш смак) та перемішайте.
- Додайте до пательні локшину, полийте усе соєвим соусом, та перемішуйте страву з 30-50 секунд, доки соус трішки випаровуватиметься. Опісля - зніміть пательню з варочної поверхні та розділіть страву порційно по мисочках.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/lokshyna-po-aziatsky-gotuyu-na-induktsijnij-varochnij-poverhni-pyramida-ih-6410-u/
3.5.3226