Локшина по-азіатськи (готую на індукційній варочній поверхні Pyramida IH 6410 U)
Prep time: 5 хвилин
Cook time: 10 хвилин
Total time: 15 хвилин
Інгредієнти
  • 300 г пекінської капусти
  • 1 морква
  • 1 кабачок
  • 1 солодкий червоний перець
  • 200 г рисової або яєчної локшини
  • кунжут
  • ⅓ скл. соєвого соусу
  • 1 ст.л. оливкової олії
Інструкції
  1. Помийте та підготуйте усі овочі: очистіть моркву та кабачок, з перцю видаліть серцевину. Моркву натріть на великій терці, кабачок та перець наріжте кубиками, пекінську капусту - полосками.
  2. Приготуйте локшину відповідно до рецепту на упаковці . Переважно рисова або яєчна локшина відварюється до 5 хв, опісля з неї необхідно злити воду.
  3. Розігрійте на максимальному нагріві олію в пательні. Додайте овочі та готуйте їх протягом 3-5хв., перемішуючи швидкими рухами.
  4. Додайте до овочів кунжут (кількість - на Ваш смак) та перемішайте.
  5. Додайте до пательні локшину, полийте усе соєвим соусом, та перемішуйте страву з 30-50 секунд, доки соус трішки випаровуватиметься. Опісля - зніміть пательню з варочної поверхні та розділіть страву порційно по мисочках.
Recipe by Кулінарний блог Tasty World at https://www.tastyworld.com.ua/lokshyna-po-aziatsky-gotuyu-na-induktsijnij-varochnij-poverhni-pyramida-ih-6410-u/